Streetart event warmt op met graffiti workshops! schrijf je nu in!!

10 juni 2021

De haven van Wageningen krijgt binnenkort een make-over, en wel met graffiti & street-art. De kunstvorm die de afgelopen jaren in Nederland een opmars maakte waait dankzij een mooie samenwerking vanuit Ede over naar de Wageningen: de grijze muren van de haven transformeren tot een enorm graffiti kunstwerk. Dat evenement zal ergens in juli plaatsvinden. Vooruitlopend op hierop organiseert Cultuur On Tour nu alvast een aantal workshops om jongeren klaar te stomen voor onze eigen ‘HOF’, een zogenaamde Hall OF Fame. Een groot stuk van de muur wordt na het event ter gebruik gesteld voor inwoners om hun creatieve vaardigheden op los te laten. Of het nu met een roller, kwast of spuitbus is, iedereen mag straks op gezette tijden aan het werk op deze ‘HOF’ (Hall of Fame: creatieve vrijplaats).

Om die creatieve vrijplaats goed van start te laten gaan heeft Cultuur On Tour alvast een aantal workshops georganiseerd met drie bekende graffiti artiesten die naar de Wageningse wijken komen om jongeren tot 19 jaar op weg te helpen met hun streetart ambities. Op 18 juni komt Combolution naar het Skatepark in Noordwest om je op gang te helpen met je schetsontwerp, op 25 juni laat street-art baas Xander je de geheimen van sjablonen zien bij het Margrietplantsoen en op 2 juli komt Casper Cruse in het speelpark van Pantarijn de basis skills voordoen.

Aanmelden is gratis en kan via bblthk.nl/cultuurontour