Soms gaat het zoals het gaat. Soms werk je jaren aan je solo album en breekt er een pandemie uit als je hem wil releasen. Het verhaal van zoveel artiesten, ook van W O L K E, de eenvrouwsband van Katrin Ebbert uit Doorwerth. En dan? Dan ga je door.

Wanneer weet je dat je bassiste in hart en nieren bent? Ebbert spande als klein kind al elastiekjes op de ladekasten en trok de lades open om vervolgens aan de ‘snaren’ te plukken. Ze begon met piano, maar na een half jaar brak ze haar arm – op weg naar pianoles notabene. Daarna kwam de basgitaar pas in zicht, omdat ze in een bandje wilde spelen met vrienden. Inmiddels weet ze dat ze niet met iedereen in een band kan spelen. Een gesprek over doorgaan en groots dromen.

Het album An Bord vind je natuurlijk op Spotify en alle andere streamingsdiensten. Zelf in contact komen met Ebbert kan via haar website.