Wat een heerlijk gesprek was het weer, deze keer met auteur Annie van Gansewinkel. Waarin we voorzichtig beginnen bij het begin, het moment dat ze wist dat ze schrijver wilde worden, via het moment dat ze ook daadwerkelijk de sprong waagde naar uiteindelijk een primeur met de aankondiging van een nieuw boek en een enthousiaste procesbeschrijving van de eerste stappen. Het begin van dat ene boek dat geschreven moet worden en waar haar pensioen – ze is gestopt met het geven van cursussen – hopelijk voor ons lezers de katalysator voor zal blijken!

“Een droom hebben is heel veilig. Pas als je het probeert, kun je falen”

Annie houdt zelf een oldskool Blogger blog bij dat je vindt op haar website. Daar ook alles over haar boeken en een digitale voordeur, mocht je haar zelf nog een vraag willen stellen 🙂