Wild in de container!

21 oktober 2020

De Shared_Studios portal had veel last van corona. Als gevolg van de pandemie zijn de meeste portals wereldwijd voor langere tijd gesloten. En voor verbinden heb je toch echt twee mensen in twee portals nodig. Maar terwijl we voorzichtig weer verbinding mogen maken met onder andere Erbil en Kigali deze herfstvakantie, proberen we de portal ook op andere manieren in te zetten. Wat te denken van een privé cinema voor gezinnen en huishoudens die wel gezamenlijk in dezelfde ruimte mogen zijn?

De portal staat op dit moment naast Cultura in Ede. Naast de ‘Eén op één’ gesprekken met mensen aan de andere kant van de wereld, kun je er tijdens de herfstvakantie ook de film ‘Wild’ zien!

In WILD volgen we gedurende de vier jaargetijden de verhalen van drie hoofdrolspelers: de vos, het edelhert en het wilde zwijn. We zien de dieren jongen krijgen, die opgroeien naar volwassenheid. Kleinere rollen zijn voor de raaf, buizerd en ijsvogel. Bij de ijsvogel mogen we binnenkijken in het nest en met de buizerd vliegen we mee over de verschillende landschappen van de Veluwe. Spectaculaire beelden die je normaal niet ziet. De film is o.a. gefilmd in de omgeving van Ede en ingesproken door André van Duin.

Woensdag 21 oktober:

  • 10.00- 11.30uur
  • 12.00- 13.30uur
  • 14.00- 15.30uur

Vrijdag 23 oktober:

  • 10.00- 11.30uur
  • 12.00- 13.30uur
  • 14.00- 15.30uur

Kaarten kosten €2,50 per gezinslid en zijn verkrijgbaar via www.cultura-ede.nl.